وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ارتش روسیه پنج حمله نیروهای اوکراینی را در جهت دونتسک، سه حمله در جهت زاپوریژیا و یک حمله را در جهت کراسنی لیمان دفع کرده و برای اولین بار یک سامانه چند پرتابه T-۱۲۲ ساکاریا MLRS ساخت ترکیه را منهدم کرده است.
ایسنا نوشت: وزارت دفاع روسیه روز سه شنبه اعلام کرد که اوکراین در 24 ساعت گذشته بیش از 255 نظامی را در مسیر دونتسک از دست داده است.
این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد: دشمن بیش از 255 نظامی اوکراینی، دو خودروی جنگی پیاده نظام، شش خودرو و همچنین یک توپخانه خودکششی گووزدیکا در جهت دونتسک را از دست داد.
این وزارتخانه گفت که کییف همچنین 140 نظامی، سه خودروی زرهی جنگی و دو خودرو را در جهت جنوب دونتسک از دست داده است.
براساس گزارش وزارت دفاع روسیه برای اولین بار تعداد تلفات نظامی اوکراین در جنوب دونتسک به 140 نفر میرسد.
0 دیدگاه