شمار قربانیان سیل و رانش زمین در کره جنوبی به ۳۱ نفر رسید

وزارت کشور و امنیت کره جنوبی شنبه اعلام کرد که شمار قربانیان بارش شدید باران، سیلاب و رانش زمین این کشور به ۳۱ نفر افزایش یافت.
شمار قربانیان سیل و رانش زمین در کره جنوبی به ۳۱ نفر رسید

وزارت کشور و امنیت کره جنوبی شنبه اعلام کرد که شمار قربانیان بارش شدید باران، سیلاب و رانش زمین این کشور به 31 نفر افزایش یافت. این وزارتخانه همچنین گفت که دستکم 10 نفر همچنان مفقود هستند و 13 تن نیز زخمی شده‌اند.

ایرنا نوشت: کره جنوبی از یک هفته پیش تاکنون با بارش سنگین باران مواجه شده و حدود پنج هزار و 570 نفر مجبور به ترک خانه‌هایشان شده اند. همچنین برق 25 هزار و 470 خانوار نیز قطع شده است.

دیگران چه می خوانند:

تازه‌ترین آمار نشان می‌دهد که بیش از چهار هزار و 200 نفر همچنان در چادرها اقامت دارند.

وزارت کشور کره جنوبی گفت که روز شنبه 20 پرواز هواپیما لغو شده و فعالیت بخشی از قطارها مختل یا تعلیق شده است. علاوه بر این، حدود 200 جاده نیز بسته شده‌اند.

اداره هواشناسی کره جنوبی پیش‌بینی کرد که روز یکشنبه نیز بخش‌های از این کشور شاهد بارش باران خواهد بود.

یون سوک یئول رئیس جمهوری کره جنوبی که شنبه در اوکراین به سر می‌برد از هان دوک سو نخست وزیر کشورش خواست تا همه منابع لازم برای مقابله با این فاجعه در دسترس قرار بگیرد.

مناطق مرکزی کره جنوبی بیشترین بارش باران را شاهد بوده‌اند به گونه ای که در شهر گونجو و منطقه چئونگیانگ بیش از 600 میلیمتر بارش باران ثبت شده است.

شمار قربانیان سیل و رانش زمین در کره جنوبی به ۳۱ نفر رسید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟