اسرائیل بدنبال جلوگیری از توافقی در چارچوب مذاکرات وین است

نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی با تکرار دوباره مواضع این رژیم علیه دستیابی به یک توافق احتمالی هسته ای با ایران درچارچوب مذاکرات وین برای رفع تحریم ها گفت که تل آویو بدنبال جلوگیری از وقوع چنین امری است.
اسرائیل بدنبال جلوگیری از توافقی در چارچوب مذاکرات وین است

به گزارش شبکه الجزیره، یائیر لاپید نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی امروز گفت که این رژیم کمپینی سیاسی برای ممانعت از احیای توافق هسته ای و جلوگیری از رفع تحریم ها را مدیریت می کند و کار هنوز پایان نیافته است.

ایرنا نوشت؛ او افزود: "اسرائیل اطلاعات جدیدی را درباره فعالیت ایران در سایت های هسته ای به اروپایی ها داده است".

دیگران چه می خوانند:

مقامات رژیم صهیونیستی بیش از این نیز بارها تلاش کرده اند تا به هر نحوی شده از جمله طرح اتهامات واهی و ساختگی علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، بر مذاکرات وین و توافق احیای برجام تاثیر منفی بگذارند.

اسرائیل بدنبال جلوگیری از توافقی در چارچوب مذاکرات وین است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟