حملات سنگین ارتش روسیه به شرق اوکراین | ۲ شهر بزرگ در آستانه سقوط قرار دارند

در بحبوحه درگیری شدید در منطقه دونباس بین نیروهای روسیه و اوکراین، گزارش‌ها حاکی از آن است که نیروهای ارتش روسیه عملیات تهاجمی را در شهر سویریودونتسک انجام داده‌اند.
حملات سنگین ارتش روسیه به شرق اوکراین | ۲ شهر بزرگ در آستانه سقوط قرار دارند

سرگئی گایدا، فرماندار منطقه لوگانسک، ادعا کرد که درگیری خیابان به خیابان در سویریودونتسک در جریان است و وضعیت در شهر لیسیچانسک هم به‌طور قابل‌توجهی بدتر است.

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که نیروهای روسیه بیش از سه ماه پس از آغاز «عملیات نظامی ویژه» ولادیمیر پوتین علیه اوکراین در 24 فوریه، به فشارهای خود در شرق اوکراین ادامه می‌دهند.

دیگران چه می خوانند:

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین گفت: «ارتش روسیه در تلاش است تا دست‌کم نتیجه‌ای را برای خود در مناطق دونباس و خارکف به‌دست آورد.»

گزارش‌ها حاکی از آن است که بمباران‌های مداوم در سیوریودونتسک در حال انجام است و حداقل 15 هزار غیرنظامی همچنان در این منطقه هستند و برق و آب ندارند.

پوتین روز شنبه طی تماس تلفنی با اولاف شولتس صدراعظم آلمان و امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه گفت که روسیه آماده است تا اجازه دهد گندم اوکراین از بنادر دریای سیاه صادر شود.

حملات سنگین ارتش روسیه به شرق اوکراین | ۲ شهر بزرگ در آستانه سقوط قرار دارند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟