عرضه هر عدد تخم مرغ بالای ۲۷۰۰ تومان گرانفروشی است

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به نرخ مصوب اعلامی، عرضه هر شانه ۲ کیلویی تخم مرغ بالاتر از ۸۰ هزار تومان، گرانفروشی است.
عرضه هر عدد تخم مرغ بالای ۲۷۰۰ تومان گرانفروشی است

حمیدرضا کاشانی گفت: روزانه 2 هزار و 850 تا 2 هزار و 900 تن تخم مرغ در سطح کشور توزیع می‌شود.  قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری 34 تا 35 هزار تومان است که با نرخ مصوب و واقعی همچنان اختلاف دارد. طبق وعده دولت اصلاح قیمت تخم مرغ هر چه سریع‌تر باید انجام شود، در غیراین صورت تولید در 6 ماهه دوم سال دچار چالش می‌شود.

به گفته او، تخم مرغ بسته بندی گرید a با نرخ هر عدد 4600 تومان و گرید b معادل 3800 تومان عرضه می‌شود، درحالیکه کمتر از 10 درصد نیاز بازار را تامین می‌کند. با اصلاح نظام یارانه، قیمت تخم مرغ باید بر مبنای عرضه و تقاضا تعیین شود که به رغم آزادسازی مواد اولیه، 30 درصد کمتر از نرخ واقعی عرضه می‌شود.

دیگران چه می خوانند:

بررسی‌ها از سطح بازار نشان می‌دهد که هر عدد تخم نرغ با نرخ 3 تا 3 هزار و 500 تومان در مغازه‌های سطح شهر عرضه می‌شود که اتحادیه مرغداران میهن عرضه بالاتر از 2700 را گرانفروشی اعلام‌ می‌کنند.

عرضه هر عدد تخم مرغ بالای ۲۷۰۰ تومان گرانفروشی است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟