کنعانی: "حمله ایران به کشتی تاجر صهیونیست" اتهام‌زنی است

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز همراه با یک ماسک شیمیایی در نشست هفتگی خود در جمع خبرنگاران حضور یافت.
کنعانی: "حمله ایران به کشتی تاجر صهیونیست" اتهام‌زنی است

به نقل از ایسنا؛ به نظر می رسد این اقدام ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه اشاره‌ای به حمایت آلمان در جنگ تحمیلی از صدام و در اختیار قرار دادن سلاح‌های شیمیایی از سوی دولت این کشور به رژیم صدام دارد.

کنعانی در آغاز نشست خبری امروز خود با خبرنگاران به ارائه گزارشی از عملکرد دستگاه دیپلماسی در هفته گذشته پرداخت.

دیگران چه می خوانند:

ناصر کنعانی در این ارتباط گفت: جمهوری اسلامی این قدر شجاعت دارد که  در مورد موضوعاتی که می‌خواهد اقدام کند ، رأسا اقدام می‌کند و مسئولیت آن را بر عهده می‌گیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: نخست‌وزیر عراق فردا به دعوت سید ابراهیم رییسی، رییس‌جمهور ایران به تهران سفر می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با انتقاد شدید از برگزاری نشست ویژه  شورای حقوق بشر در مورد ایران گفت: چنین اقداماتی به ارتقای حقوق بشر کمک نمی‌کند و صرفا تقلیل دهنده جایگاه سازوکارهای حقوق بشری است .
وی با اشاره به تشکیل کمیته ملی در ارتباط با بررسی حوادث اخیر در کشور با دستور وزیر کشور، افزود : ایران در این زمینه به وظیفه ملی با تشکیل این کمیته عمل می‌کند و در مورد نتایج  پیگیری‌ها  و بررسی‌ها از سوی این کمیته به صورت شفاف اطلاع‌رسانی می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در  مورد همکاری ایران با همکاری کمیته حقیقت یاب که بر اساس نشست اخیر ویژه  شورای حقوق بشر  قرار است در مورد تحولات اخیر ایران تشکیل شود، گفت: ایران هیچ گونه همکاری با این کمیته سیاسی (کمیته حقیقت‌یاب) نخواهد داشت.

کنعانی: "حمله ایران به کشتی تاجر صهیونیست" اتهام‌زنی است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟