نجات یک فروند شناور توسط نیروی دریایی سپاه

رزمندگان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه چهارم دریایی ندسا یک فروند شناور مغروق را از غرق‌شدن کامل نجات دادند.
نجات یک فروند شناور توسط نیروی دریایی سپاه

یگان شناوری ناوتیپ 412 ذوالفقار منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه بعدازظهر دیروز (دوشنبه) بنا به درخواست کمک یک فروند شناور لنج باری در سواحل بندر مقام که اعلام آب‌گرفتگی و خرابی کرده بود با تلاش رزمندگان نیروی دریایی سپاه و نیرو‌های بسیج دریایی ناوتیپ 412 ذوالفقار منطقه چهارم در ابتدا شناور را یدک کرده و به بندر مقام برای رفع مشکل به‌وجود آمده منتقل کرد و امدادرسانی را به صورت کامل انجام و شناور مذکور را از غرق شدن نجات داد.

رزمندگان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دستور سردار «علیرضا تنگسیری» فرمانده این نیرو موظف شده‌اند با تقویت سطح آمادگی رزم و حفظ تأمین امنیت مرز‌های آبی جمهوری اسلامی ایران در خلیج‌ فارس و تنگه هرمز به هر شناوری که در پهنای خلیج فارس دچار مشکل و آسیبی شود به‌صورت شبانه‌روزی کمک و امدادرسانی کنند.

دیگران چه می خوانند:

نجات یک فروند شناور توسط نیروی دریایی سپاه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟