حقایق شوکه کننده و مخوف از عمیق ترین معدن طلای جهان+ عکس

رکوردهای جهانی گینس می گوید که هر روز ۲۳۰۰ کیلوگرم (۵۰۰۰ پوند) مواد منفجره برای پاکسازی ۶۴۰۰ تن سنگ استفاده می شود.
حقایق شوکه کننده و مخوف از عمیق ترین معدن طلای جهان+ عکس

به گزارش پارسینه به نقل از IFL science، عمیق ترین معدن طلای جهان، معدن طلای Mponeng در آفریقای جنوبی است که تا 4 کیلومتری (2.5 مایلی) زیر سطح زمین فرو می رود. این معدن، عجیب‌ترین رفت‌وآمد روی زمین را ایجاد می‌کند، زیرا معدنچیانی که در پایگاه کار می‌کنند باید 90 دقیقه سوار آسانسور شوند تا به محل کار خود برسند، همراه با لباس‌های محافظ و تجهیزات تنفسی اضطراری.

دمای سنگ ها در عمیق ترین معدن طلای جهان 

تونل های معدن  به قدری عمیق هستند که دمای سنگ می تواند تا 60 درجه سانتیگراد (140 درجه فارنهایت) افزایش یابد، و این دما بسیار بالاتر از گرمایی است که انسان می تواند تحمل کند.

دیگران چه می خوانند:

ترکیبی از سیستم‌های تهویه که با یک سردخانه ترکیب می‌شوند، هوای خنک را از طریق سیستم غار ساخته شده توسط انسان ارسال می‌کنند، که بدترین اثرات دمای بالا را کاهش می‌دهند. با این حال، معدنچیان هنوز باید به صورت شیفتی در عمیق ترین معدن طلای جهان کار کنند تا از قرار گرفتن در معرض شرایط گرم خطرناک برای مدت طولانی جلوگیری کنند.

عارضه باروتروما در عمیق ترین معدن طلای جهان 

کار در این عمق همچنین با عارضه باروتروما همراه است، که اولین بار در معدنچیان فرانسوی در اوایل دهه 1800 شناسایی شد. باروتروما یا آسیب فیزیکی ناشی از تغییرات فشار محیط  در اثر جابجایی از یک مکان پرفشار به مکان کم فشار در مدت زمان کوتاهی ایجاد می شود.

 

IMG_20250222_144940_868

امروزه این عارضه بیشتر غواصان، هوانوردان، فضانوردان و افرادی که در هوای فشرده کار می‌کنند را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

حرکت از ناحیه ای با فشار بالا، مانند عمیق ترین معدن روی زمین، به ناحیه ای با فشار کم، مانند سطح، می تواند حباب های گاز نیتروژن را در بدن تولید کند. طبق گفته‌ی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، زمانی که تغییر فشار خیلی سریع انجام می‌شود و گاز در بدن آزاد می‌شود، مشکل ساز می‌شود.این معدن طلا در استان گوتنگ آفریقای جنوبی واقع شده است.

زلزله های زیاد در عمیق ترین معدن طلای جهان

استخراج فوق عمیق مستلزم ساخت و نگهداری تونل هایی است که بتواند فشار سنگ های اطراف را تحمل کند و در عین حال در برابر ریزش مقاومت کند. رکوردهای جهانی گینس می گوید که هر روز 2300 کیلوگرم (5000 پوند) مواد منفجره برای پاکسازی 6400 تن سنگ استفاده می شود و زلزله های گاه به گاه را نیز به آن اضافه کنید.

سایر اکتشافات در عمیق ترین معدن جهان 

علاوه بر بازیابی طلای گرانبها از سنگ، معدن مپونگ اکتشافات شگفت انگیز دیگری نیز داشته است؛ در سال 2006، اولین موجودات شناخته شده ای که مستقل از خورشید زندگی می کردند در داخل عمیق ترین معدن طلای جهان کشف شدند و ممکن است نمونه ای از چگونگی زنده ماندن حیات در سیارات دیگر باشند.

غواصی در اعماق صخره های زمین یک عملیات خطرناک و پیچیده است، اما زمانی که ما در آنجا هستیم، ممکن است در مورد زمین زیر پای خود و احتمالاً حتی میکروب هایی که در جاهای دیگر کهکشان زندگی می کنند بیشتر بدانیم.

حقایق شوکه کننده و مخوف از عمیق ترین معدن طلای جهان+ عکس

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟