اعتبار کالابرگ دهک‌های اول تا سوم واریز شد

سخنگوی طرح کالابرگ از واریز اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز (۲۰ فروردین‌ماه) خبر داد.
اعتبار کالابرگ دهک‌های اول تا سوم واریز شد

به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، مرجان دبیری در این باره اظهار کرد: باتوجه به اینکه در این طرح، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر 500 هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر 350 هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد، این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص می‌یابد.

وی افزود: سرپرستان خانوارِ حدود 30 میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به 230 هزار فروشگاه از 11 قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ 500 هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.

دیگران چه می خوانند:

بنابر اظهارات سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک،‌ همچنین دهک‌های 4 تا 7 درآمدی هم از 27 فروردین‌ماه می‌توانند به ازای هر فرد 350 هزار تومان خرید کنند.

 دبیری تصریح کرد: مشمولان طرح با استفاده از نرم‌افزار «شما»، می‌توانند از مانده حساب و همچنین فروشگاه‌های نزدیک به محل سکونتِ خود مطلع شوند.

اعتبار کالابرگ دهک‌های اول تا سوم واریز شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟