شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه بر اثر انفجار مین

فرمانده مرزبانی کردستان از شهادت دو تن از مرزبانان بر اثر انفجار مین بجا مانده از جنگ تحمیلی در حوزه مرزی هنگ بانه خبر داد.
شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه بر اثر انفجار مین

به گزارش پارسینه؛  سردار فرج رستمی امروز _سه‌شنبه نوزدهم فروردین_ اظهار کرد: شب گذشته دو تن از مرزبانان هنگ مرزی بانه حین پایش و مراقبت از نوار مرز، بر اثر انفجار مین‌های بجا مانده از دوران دفاع مقدس که به دلیل بارش‌های شدید اخیر جابجا و در مسیر تردد مرزداران قرار گرفته بود، به شهادت رسیدند.

وی افزود: در این حادثه استوار دوم «محمدرضا صداقت پور» و سرباز وظیفه «علی کریمی» به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

دیگران چه می خوانند:

فرمانده مرزبانی کردستان ضمن تبریک و تسلیت به خانواده این شهدای والامقام و هم‌رزمانش، اضافه کرد: سلحشوران مرزبانی جانانه از مرزها دفاع می‌کنند و راه این شهیدان بزرگوار و دیگر شهدا در دفاع از کشور و ارزش‌های نظام و انقلاب ادامه دارد.

شهیدان استوار دوم «محمدرضا صداقت پور» و سرباز وظیفه «علی کریمی» هر دو اهل شهرستان ایلام هستند.

 

 

 
منبع: ایرنا

شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه بر اثر انفجار مین

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟