پرداخت بیشترین پول دوران فوتبالی‌ به بازیکن بوسنیایی

مدیران باشگاه استقلال برای بازیکن بوسنیایی بدون یک ثانیه بازی، بیشترین پول دوران فوتبالی‌اش را پرداخت کردند.
پرداخت بیشترین پول دوران فوتبالی‌ به بازیکن بوسنیایی
دیگران چه می خوانند:
به گزارش پارسینه، به نقل از خبرگزاری فارس، آلمدین زیلیکیچ، هافبک بوسنیایی شاهکار مدیریتی استقلال طبق گزارش ترانسفر مارکت 5 برابر ارزش خود از آبی‌پوشان پایتخت بدون یک ثانیه بازی پول به جیب زده است.
 
زیلیکیچ طبق گزارش این سایت، 100 هزار دلار ارزش دارد اما از استقلال غرامت 500 هزار دلاری گرفت.
 
هافبک بوسنیایی درحالی در این فصل به استقلال آمد که پیش از پیوستن به این تیم در طی 2 فصل 8 تیم عوض کرده بود.زیلیکیچ به صورت میانگین در هر تیمی که حضور داشته 5 بازی انجام داده ولی با این کارنامه بد، مدیران استقلال با او قرارداد امضا کردند.
 
سایت ترانفسرمارکت گزارش می‌دهد که هافبک 29 ساله بوسنیایی بعد از استقلال 2 تیم عوض کرده و برای هر کدام به صورت میانگین 8 بازی انجام داده یعنی در مجموع 70 درصد بازی‌ها را نیمکت نشین بوده است.
 
براساس گزارش این رسانه آماری، آلمدین زیلیکیچ در سطح بندی بازیکنان کشور بوسنی یک بازیکن درجه 4 به شمار می‌آید.
 
منبع: فارس

پرداخت بیشترین پول دوران فوتبالی‌ به بازیکن بوسنیایی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟