به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، فاطمه قاسم پور در نشست هم اندیشی فراکسیون زنان و خانواده با مدیران کل امور بانوان استانداری ها که صبح امروز(دوشنبه، 3 مرداد ماه) با موضوع برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه امروز بسیاری از مسایل زنان در شهرها و روستا نیاز به رسیدگی دارد، گفت: در ابتدای آغاز به کار مجلس یازدهم، جلسه ای با معاونت وقت زنان داشتیم که در گزارشی که ارائه دادند، دایره شمولیت عملکرد محدود بود به همین جهت تا میتوانیم باید دایره ارائه خدمت را گسترش دهیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه باید سریع وارد حوزه اقدام شویم، عنوان کرد: انتظار داریم اگر قرار است برنامه ریزی برای اقدام مشترک توسط شما صورت گیرد، آماده ایم برنامه ریزی به این صورت وارد فاز اقدام شود.
قاسم پور ادامه داد: بودجه امسال ظرفیت هایی دارد که می شود از آن به نفع حل مسائل زنان و خانواده بهره ببرید. الان آمادگی دارم که ظرفیت های موجود بودجه ای را در جلسه ای طرح کنم تا در استانها بتوانید این بودجه ها را جذب کنید.
وی در ادامه گفت: همه تلاش ما این است که برای اصلاح ساختار حوزه زنان در برنامه هفتم، حکمی آورده شود که بر اساس آن اصلاح ساختار زنان دنبال شود.
قاسم پور در ادامه با تأکید بر ضرورت برقراری و استمرار ارتباط مدیران کل امور بانوان استانداری ها با نمایندگان مجلس، عنوان کرد: هر گزارش یا درخواستی از طرف نمایندگان شما در استانها به فراکسیون زنان ارائه شود، آن را بررسی خواهیم کرد.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: مدیران کل امور بانوان استانداری ها بر اساس پهنه های جعرافیایی، موضوعات خود را بررسی کنند که برای دستیابی به این مهم نیاز است، کارگروهی از بانوان تشکیل شده و احکامی که تصور می شود می تواند در تدوین برنامه هفتم مفید باشد، جمع آوری شود و پس از آن احکام و مسائل پیشنهادی بررسی خواهد شد.
پروین صالحی مبارکه عضو فراکسیون زنان مجلس در این نشست علت کمبودهای زنان را عدم شناسایی الگوهای موجود دانست و گفت: بنده به شخصه در دهه چهارم زندگی خود متوجه نقش سیاسی و اجتماعی پررنگ حضرت زهرا(س) شدم لذا اگر زنان جامعه حول محور الگوی اصلی زندگی زنان جمع شوند، مشکلات راحت تر حل می شود.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به موضوع حجاب، یادآور شد: حضور بانوان محجبه در جامعه خود نوعی نمایش از الگوی حقیقی است.
|
معصومه پاشائی بهرام نیز در این نشست گفت: از آنجایی که در حوزه کسب و کار بیشتر با بانوان سروکار دارم، باید بگویم زنان باید به خودباوری برسند و از زنان قوی بیشتر یاد شود.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس وشرای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه ازدواج و فرزندآوری مانع پیشرفت نیست، اظهار داشت: باید از زنان قوی بیشتر در جامعه گفت و نباید آنقدر زنان ضعیف را پررنگ کرد.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: با تقویت زنان قوی، باعث شویم همین زنان، زنانی که نیازمند یاری هستند را نیز ارتقا دهند و از همین زنان قوی در مسئولیت ها استفاده کرد.
شیوا قاسمی پور نیز در این نشست یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران را بحث خانواده محور بودن آن دانست و عنوان کرد: با این حال متأسفانه در راستای تضعیف جایگاه خانواده قدم برداشته ایم و هرگاه زنان به پست و مسئولیتی رسیدند در حاشیه قرار گرفتند و این در حالی است که خودمان باید به فکر خودمان باشیم چرا که برای ما فرش قرمز پهن نمی کنند.
نماینده مردم مریوان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اصلاح ساختار حوزه زنان از کارشناسی به معاونت نیز بیان داشت: در برخی شهرها مشاور بانوان وجود ندارد و حتی در زمان دولت روحانی برخی از مشاوران حوزه بانوان از آقایان انتخاب می شدند از این رو باید جایگاه خود را تقویت کنیم.
|
زهرا شیخی دیگر عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس نیز خواستار ارائه گزارش دقیق تر از سوی مدیران کل امور بانوان در جلسات بعدی شد.
باید از ظرفیت های استانی زنان و دختران تحصیلکرده استفاده شود
الهه عطایی مشاور رئیس مجلس در امور بانوان نیز در این جلسه به بیان مطالبی پرداخت و گفت: موضوع حوزه زنان بسیار پیچیده بوده و صرفا برای شهرستان ها نیست بلکه باید به حوزه روستایی نیز ورود پیدا کرد تا از ظرفیت های استانی زنان و دختران تحصیلکرده نیز استفاده شود.
وی افزود: امروز دختران ما صرفا تحصیل می کنند اما از ظرفیتی که در آنها به وجود آمده جایی استفاده نمی شود. همچنین در برخی استان ها حوزه اراده کل زنان به درستی تعریف نشده است.
|
مدیرکل امور بانوان وزارت کشور: سفرهای شهرستانی مدیران کل امور بانوان استانداریها در دستور کار است
زینب اختری مدیرکل امور بانوان وزارت کشور نیز در این دیدار با اشاره به دغدغه کسب و کار پایدار که بیشتر در جامعه کارآفرینان را در بر می گیرد، گفت: بحث توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بسیار مهم است همچنین موضوع زیست عفیفانه که امروز دشمن آن را هدف قرار داده از حقوق زنان جامعه ما است که باید به آن پرداخته شود.
مدیرکل امور بانوان وزارت کشور در ادامه با اشاره به اهمیت تحکیم خانواده، عنوان کرد: ما ابعاد مختلفی در موضوع مهارت افزایی داشتیم و کل دوره زیست آنها را آماده کرده و در قالب استانی دیده ایم تا از ظرفیت نخبگان هر استان در سطوح مختلف استفاده شود.
وی در ادامه با بیان اینکه تدوین سند تحول در این حوزه تا کنون اتفاق نیفتاده بود که در پایان سال گذشته به نتیجه رسید، اظهار کرد: جایگاه ما جایگاه کارگزار میاندار بوده و مجری نیست بلکه بر مجریان نظارت می کنیم که این موضوع مهمی است چرا که تاکنون این جایگاه وجود نداشت.
اختری ادامه داد: همچنین ما از مدیران کل امور بانوان استانداری ها خواسته ایم تا سفرهای شهرستانی داشته باشند و در دفتر امور بانوان وزارت کشور و استانداری ها برای همه باز است.
به گزارش خانه ملت، در ادامه این نشست مدیران کل امور بانوان استانداری ها نیز به بیان برخی از مسائل مهم در حوزه زنان مانند ارتقای ساختار جهت ارتقای انگیزه، ضرورت حمایت از زنان شاغل با توجه به نقش مادری، ایجاد نشاط اجتماعی با بازگرداندن اعتبارات شهرداری ها پرداختند./
پایان پیام
0 دیدگاه