کمال حسین پور در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در خصوص وضعیت جادههای کشور و افزایش تصادفات جادهای، اظهار کرد: یکی از دلایل افزایش تصادفات، جاده های کشور است. جاده ها خصوصا در مناطق مرزی و محروم، وضعیت مطلوبی ندارند ما جاده هایی داریم که به بزرگترین مرز ترانزیتی کشور وصل میشود اما جاده به حدی خراب است که ماشینها حاضر نیستند از آنجا عبور کنند؛ درحالی که وقتی شعار از افزایش صادرات و جهش تولید می شود، یکی از لوازم اجرای آن تامین زیرساخت است.
وی ادامه داد: جاده های روستایی هم به حدی شرایط نامطلوبی دارد که کسی حاضر نیست برای سرمایه گذاری به این مناطق برود دولت جدید هم اقدامی متفاوت تر از دولت قبلی انجام نداد؛ حتی ما پروژه های راه سازی داریم که 20 سال است دست پیمانکار مانده است.
آقای کمال پور با اشاره به کیفیت پایین خودروها، گفت: رانت و فساد در خودروسازیها زیاد است؛ هر روز می گویند ما زیان ده هستیم، هر روز هم حقوق کارمندانشان زیاد می شود؛ میگویند زیان انباشته داریم اما پاداش مدیرانشان تمامی ندارد!. همچنین صدها نفر در خودروسازی ها حقوق می گیرند درحالی که اصلا سر کار نیستند! قطعه سازان هر روز بزرگتر می شوند و سودشان بیشتر می شود اما خودروسازان هر روز صحبت از زیان می کنند؛ پس چطور است که قطعه ساز سود می کند اما خودروساز ضرر می کند!
وی با بیان اینکه علی رغم همه پیگیری ها مقاومت برای افزایش کیفیت خودرو زیاد است، گفت: ما هر روز به اندازه جنگ بین دو کشور تلفات جاده ای داریم. در شمال کشور با این همه جاذبه اما به دلیل عدم زیرساخت جادهها، گردشگری رونقی ندارد. نواحی مرزی خصوصا مرز تمرچین که تنها دروازه ایران برای صادرات به سمت سوریه است، از 45 کیلومتر جاده بعد از گذشت 10 سال هنوز 4 کیلومتر آن آسفالت نشده است.
آقای حسین پور با تاکید بر ضرورت تفکی وزارت راه و شهرسازی، خاطرنشان کرد: کمیسیون عمران هم عملکرد ضعیفی در این رابطه داشته و برنامه خاصی را شاهد نبودیم و فعلا تمرکز بیشتر روی مسکن است که توفیقی هم در آن رخ نداده است.
انتهای پیام
0 دیدگاه