تکذیب شایعه پس از حمله هکری؛ دیتابیس سایت دولت فعال است

در حالی که شایعه شده بود دیتابیس سایت دولت هدف حمله سایبری شب گذشته قرار گرفته بود، اکنون گفته می شود که هیچ مشکلی برای آن به وجود نیامده است.
تکذیب شایعه پس از حمله هکری؛ دیتابیس سایت دولت فعال است
دیگران چه می خوانند:

برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط یک گروه هکری که گفته بود دیتابیس سایت‌های دولتی را پاک کرده سایت دولت و درگاه خدمات هوشمند هم‌اکنون فعال است.

شب گذشته و به دنبال یک حمله هکری وب‌سایتِ دولت با عنوانِ «درگاه ملی دولت هوشمند» از دسترس خارج شد.

به گزارش ایسنا، همزمان گروهِ «انانیموس» با انتشار پیامی علیه ایران مدعی شد که هک‌کردنِ سایتِ دولت به نشانیِ www.dolat.ir توسط این گروه انجام شده است.

این گروه همزمان با اعتراضات خیابانی در تهران و برخی شهر‌های کشور اعلام کرد: «ما اینجا همراه شما هستیم. عملیات علیه ایران آغاز شد. منتظر ما باشید.»

انانیموس به معنای گمنام است و به گفته خودش گروهی نامتمرکز از متخصصان امنیت شبکه‌های رایانه‌ای است که به صورت ناشناس به عنوان هکتیویسم فعالیت می‌کند

تکذیب شایعه پس از حمله هکری؛ دیتابیس سایت دولت فعال است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟