سفرهای مهم دیپلماتیک به تهران | کنعانی: به روند مذاکرات پایبندیم

سخنگوی جدید وزارت امور خارجه در مورد اظهارات وزیر خارجه فرانسه در مورد مذاکرات وین گفت: موضع ایران در خصوص روند مذاکرات لغو تحریم ها کاملا مشخص است و پیام ایران این است که ما به روند مذاکره برای رفع اختلافات پایبند هستیم.
سفرهای مهم دیپلماتیک به تهران | کنعانی: به روند مذاکرات پایبندیم

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی با اصحاب رسانه، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.

کنعانی در ابتدای صحبت‌هایش گفت: طی روزهای آینده شاهد سفرهای مقامات بلندپایه کشورهای همسایه به تهران خواهیم بود. اهتمام به قدرت‌های نوظهور و ورود به همکاری با آنها، تکمیل همکاری با سازمان‌های منطقه‌ای و توجه به آسیا گرایی و سازمان‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای وجهه دیگری از دیپلماسی پویا و فعال ایران است.

دیگران چه می خوانند:

واکنش به مقاله بایدن درباره سفر به منطقه

او درباره اظهارات بایدن مبنی بر افزایش فشارها به ایران اظهار داشت: من فکر می‌کنم جای بسی تعجب است که دولتمردان آمریکایی فکر می‌کنند با نوشتن مقالاتی از این قبیل می‌توانند نتیجه عملکرد مخرب خود را که سالیان زیاد در منطقه اعمال کردند، توجیه کنند. بایدن و مقامات آمریکایی می‌دانند که مردم منطقه نسبت به اظهارات آنان چه فکری می‌کنند. من خیلی تلاش می‌کنم که خوشبین باشم اما نگاه اجمالی به سنت سیاست خارجی آمریکا نشان می‌دهد که این اظهارات نمی‌تواند باعث صلح و ثبات در منطقه شود. ثبات در منطقه نیازمند تغییر رفتار آمریکا در منطقه است، آمریکا حامی تمام عیار رژیم صهیونیستی در منطقه است. حضور آمریکا در کشورهای منطقه غیرقانونی بوده و آورنده ثبات و نظم نبوده است. این حضورها باعث رنج و اندوه ملت‌های منطقه شده است. دولت آمریکا نمی تواند با یک مقاله فرافکنی کند. معتقدم که دولت و رئیس جمهور این کشور باید یک بازنگری در سیاست خارجی کرده و نگاهی به افکار ملت‌ها در منطقه بکنند.

آخرین وضعیت اسدالله اسدی

کنعانی نسبت به آخرین وضعیت اسدالله اسدی، دیپلمات بازداشتی در بلژیک گفت: به طور قطع پیگیری آزادی هر چه سریع تر این دیپلمات ایران در دستور کار قرار دارد. آزادی بی قید و شرط ایشان مورد توجه ایران است. ما امیدوار هستیم که در بستر پیگیری‌های انجام شده به زودی شاهد آزادی این دیپلمات ارزنده ایران باشیم و دولت بلژیک هم باید به درخواست به حق ایران توجه کند و تحت تاثیر یک جریان روسیاه قرار نگیرد.

ایران هرگونه اقدام رژیم صهیونیستی را با قاطعیت و به طور پشیمان کننده پاسخ خواهد داد

وی درباره اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اقدامات این رژیم علیه ایران توضیح داد: این طنز تلخی است. رژیمی که عضو هیچکدام از معاهدات عدم اشاعه و نظارت‌های بین‌الملل نیست، رژیمی که تاریخچه‌ای سیاه از نقض حقوق ملت‌ها و اشغالگری دارد و زرادخانه‌هایی از تسلیحات هسته‌ای را جمع‌آوری کرده است درباره اقدام صلح آمیز ایران اظهار نظر می‌کند. تمامی فعالیت‌های ایران زیر نظر آژانس است. رژیم صهیونیستی حق ندارد درباره فعالیت هسته‌ای صلح آمیز ایران اظهار نظر کند. قانون گریزی این رژیم نتیجه حمایت‌های آمریکا است و ایران هرگونه اقدامات این رژیم را با قاطعیت و به طور پشیمان کننده پاسخ خواهد داد.

افغانستان مسئولیت تامین امنیت مرزی را بپذیرد

کنعانی درباره اتفاقات مرزی با افغانستان گفت: یکی از موضوعاتی که در ارتباط با افغانستان به طور متناوب گزارش می‌شود برخی رخداد‌ها و نابسمانی‌های مرزی است. ارتباطات مقامات ایران با مقامات افغانستان برقرار است. تا جایی که من مطلع هستم گفت وگوهای مرزی در چندین نوبت انجام شده است. مرز دو کشور قطعا باید بر اساس منافع دو کشور مرز صلح و دوستی باشد. شرایط در افغانستان وجود دارد قابل درک است اما انتظار به حق ایران از مقامات افغانستان این است که تامین امنیت مرزی را مسئولیتش را قبول بکنند. به طور کلی این اتفاق نظر وجود دارد. امروز هم نشستی بین دو کشور در حال برگزاری است و ان‌شالله ما شاهد امنیت مرزی دو کشور باشیم.

سفرهای مهم دیپلماتیک به تهران | کنعانی: به روند مذاکرات پایبندیم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟